Wie is Marja?

Ik ben trainer, teamcoach en adviseur in het werkveld van de medezeggenschap.

Het is mijn missie om meer ruimte, openheid en constructieve energie te brengen in de ondernemingsraad en in hun samenwerking met de bestuurder. Meer en concrete aandacht voor samenwerking (onderling en met de bestuurder) brengt de kwaliteit van de inhoud van de medezeggenschap naar een hoger niveau.

Mijn motto is ‘als je blijft doen wat je al deed, krijg je altijd wat je al kreeg’ (Tony Robbins). Met andere woorden: kijk naar je patronen in de samenwerking en probeer eens iets anders. Waarschijnlijk levert je dat ook andere en waarschijnlijk betere resultaten op.

Ondernemingsraden die mij inhuurden kennen mij de volgende persoonskenmerken toe:

  • Betrokken
  • Weloverwogen
  • Enthousiast
  • Deskundig
  • Praktisch
  • Nieuwsgierig
  • Oprecht

Benieuwd naar wat ik voor jouw OR kan betekenen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

m.vankerkhof@cintea.nl

 

Print Friendly, PDF & Email